Óvodai felügyeletet a veszélyhelyzet alatt

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatok minden szülőt, hogy a 152/2020. ( IV.27) Kormányrendelet alapján a Csányi Napközi Otthonos Óvoda a gyermekfelügyeletet az alábbiak szerint láthatja el:

Ügyeletet azoknak a gyermekek számára biztosítjuk elsősorban, akik szülője a szülője vagy törvényes képviselője munkavégzés miatt ( munkáltató és munkakör megnevezésével) kéri azt,vagy más egyéb ok miatt igényli.

Kérem a szülőket, hogy legkésőbb előző nap telefonon keresztül 12 óráig jelezzék a szándékukat, ha másnaptól igénybe kívánják venni az ügyeletet a 06- 37/357-020 számon.

Az ügyeletet kiscsoportos formában szervezhetjük meg, amely csoportonként 5 fő gyermekkel lehetséges. Ennek értelmében csak annyi gyermeket tudunk fogadni, amíg az engedélyezett maximális létszám ( 3 csoport *5 fő =15 fő) feltöltődik. Megértésüket kérjük!

Az ügyelet igénylőnek írásban nyilatkoznia kell arról, hogy gyermeke és a vele egy háztartásban élő személyek az elmúlt 14 napban nem tartózkodtak külföldön, nem állnak hatósági karantén alatt.

Továbbá a szülőnek arról kell nyilatkoznia hogy gyermeke nem szenved a koronavírus tüneteire jellemző tünetekkel:

- nem lázas,

- nem köhög,

- nem náthás, nincsenek izomfájdalmai,

- vagy nem szenved egyéb fertőző betegségben.

A gyermekeket a bejárati ajtónál csengetés után fogadjuk, szülő nem tartózkodhat az óvoda épületében. Az óvoda nyitva tartási rendje nem változott: 7.30-tól 16.30-ig vagyunk nyitva. Elérhetőség: 06-37/357-020

Tisztelettel: Bohács Ágnes intézményvezető

Kép:sulimax