Köszönet a karácsonyi adományokért

„A másikkal "jót tenni" csak akkor lehet, ha észre sem vesszük. A valódi "jótett" nem is lehet más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezetjük; saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébresztjük - végső soron, hogy megtanítjuk önmagát szeretni.” (Müller Péter)

Ezúton szeretnénk megköszönni a Csányi Móra Ferenc Óvoda gyermekei és dolgozói nevében a több helyről kapott karácsonyi adományokat!

  • Köszönjük a Csány Község Önkormányzatától és az óvoda konyhájától kapott gyümölcsöt, és ajándékcsomagot, amit a gyermekek hazavihettek!
  • Köszönjük a Women Bosch csoport összegyűjtött játék adományát, amit szétosztottunk az óvoda három csoportja között. Ezekkel a gyermekek az óvodában tudnak játszani!
  • Köszönjük Gabanyecz Attilának a felajánlott gyümölcsöket, édességeket és ajándéktárgyakat, amiket szintén hazavihettek a gyerekek!
  • Köszönjük a dolgozók, SZMK-s tagok, szülők, rokonok Adventi vásárunkhoz való hozzájárulását, segítségét, amivel pénzt gyűjtöttünk a gyerekek és dolgozók által készített ajándéktárgyak és édességek eladásából. Az összeg, amit sikerült összegyűjteni az Adventi vásáron: 54 330 Ft.
  • Köszönjük az Önkormányzatnak, hogy egy nagyobb pénzösszeggel támogatva az óvodát, tudtunk venni egy nagyobb méretű okos Tv-t és a működéséhez szükséges eszközöket.                                                                                                                
  • Köszönjük a plüss állatokat, amiket az egész év folyamán több ember adományozásából tudtunk összegyűjteni és boldogan vittek haza a gyerekek a karácsonyi ünnepség után!

Szeretnénk kifejezni köszönetünket és nagyrabecsülésünket minden adományozónknak és segítőnknek! Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük az összefogást, együttműködést MINDENKINEK, aki hozzájárult a gyermekek öröméhez!

 

Csány, 2023.01.03                       A Csányi Móra Ferenc Óvoda gyermekei és dolgozói