Szépkorúak köszöntése

Településének életéhez tartozik a szépkorúakról való megemlékezés. 90 és 95 év… szinte három emberöltő, mely nem mindenkinek adatik meg. Évek alatt látni gyermekeink, unokáink felnőtté válását, a család átalakulását, átélni történelmünk jelentős eseményeit, részesei lenni a dolgos hétköznapoknak. Család, szerelem, barátságok, munka és megannyi pozitív és negatív érzést, emléket ölel fel ez a 90 és 95 év. Öröm és bánat, szenvedély, szeretet, félelem, békesség, fájdalom, erő, születés, halál, játék, küzdelem, mosoly, álmok, illatok, ízek, élmények… és még sorolhatnánk, mi minden jut eszünkbe, milyen is a múlt. Fáradtságos, de sok-sok emlékkel teli évek, melyekre örömmel, talán könnycseppel a szemük sarkában gondolnak vissza az ünnepeltek.
Igaz, nem mindegyik érintett kért személyes köszöntést, de közösségünk nevében, ezúton is szeretnénk meleg szeretettel köszönteni Őket! 
Szépkorúak, akik a közelmúltban jubiláltak:
- Józsa Zoltán Gyöngyösi úti lakos, aki az elmúlt év decemberében töltötte 90. életévét,
- Nagy János az Idősek Otthonának lakója, januárban lett 95 éves,
- Rudas Józsefné Marika néni a Felszabadulás utcából, februárban ünnepelte 95. életévét,
- Pádár Lászlóné Bözsi néni a Honvéd utca lakója, idén márciusban pedig 90 esztendős lett.
Április 9-én Szabó János bácsit Bartók B. utcai otthonában Gál Tiborné alpolgármester asszony és Medve István polgármester úr személyesen köszöntötte 90. születésnapja alkalmából és adta át részére Orbán Viktor miniszterelnök úr emléklapját. János bácsi örömmel fogadta a köszöntést a vendégektől.
Isten áldását kérve kívánjuk, hogy családjuk körében, jó egészségben élvezzék a további szép nyugdíjas éveket!
Tisztelettel gondolunk községünk valamennyi szépkorú tagjára, szívből gratulálunk Nekik!
 
Molnárné Pádár Hajnalka