Zöld hulladék szállítás

A házhoz menő zöld hulladék szállítási napja: 2023. március 27. hétfő.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi tájékoztató szerinti, a feleslegessé vált hulladékot az előre meghirdetett gyűjtési napon reggel 6 óráig helyezze ki az ingatlan elé, úgy, hogy ezzel a közlekedés biztonságát ne zavarja, a begyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, ne járjon baleset- vagy károkozás veszélyének előidézésével.

A zöldhulladék-gyűjtést csak magánszemélyek vehetik igénybe, intézményektől, közületektől és gazdálkodó szervezetektől a hulladékot nem szállítjuk el.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időben ki nem helyezett hulladékért nem áll módunkban visszamenni!

Tájékoztató – zöldhulladék gyűjtés:

A zöldhulladék fogalmába tartozik a levágott fű, levágott faág, nyesedék, avar, lehullott lomb, egyéb növényi részek. A lehullott faleveleket és egyéb kerti zöldhulladékot műanyag zsákokban, a faágakat, nyesedéket maximum egyméteres darabokra vágva, kötegelve, átkötve kell előkészíteni. Ingatlanonként 1 m3 hulladék kihelyezésére van lehetőség.

Nem szállítható el a veszélyes hulladékkal, háztartási hulladékkal, építési törmelékkel, egyéb hulladékkal kevert vagy szennyezett zöldhulladék. Nem kerül elszállításra továbbá a nem megfelelően előkészített, biztonságos rakodásra nem alkalmas hulladék, az 1 m3 -en felüli mennyiség.

SZELEKTÍV NONPROFIT KFT

Székhely: 3000 Hatvan, 054/14. hrsz.

Tel.: +36 37 340 402; +36 37 342 622

Levelezési cím: 3001 Hatvan, Pf.: 97.

E-mail: info@szelektivkft.hu

http://www.szelektivkft.hu/